Osaston sääntömääräinen kevätkokous 2025, tiistaina 13. toukokuuta klo 17.00, Clarion Helsinki (Tyynenmerenkatu 2, 00220 Helsinki)
Pääsemme viettämään osaston sääntömääräistä kokousta Clarion Helsinkiin. Kokous alkaa klo 17:00, jonka jälkeen nautimme herkullisen illallisen.
Vieraana PAMin puheenjohtaja Annika Rönni-Sällinen!
Kokouksessa käsiteltävät asiat:
-Budjetin korottaminen loppuvuodelle 2025
Ilmoittautuminen kevätkokouksen illalliselle päättyy 28.4.2025
Huom. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova illallisen osalta. Mikäli perut ilmoittautumisen 28.4. jälkeen, tai et saavu paikalle, veloitetaan sinulta tästä aiheutunut todellinen kustannus (55€).
Tiedustelut ja peruminen ainoastaan sähköpostitse marava701@gmail.com
Menu: We Care.
Alkuruoka: Punajuuri, lakritsi ja västerbottenjuusto (G, L) Paahdettua punajuurta, västerbottenjuustokreemiä, kurpitsansiemengranolaa ja suola-krassia
Pääruoka: Taimen, kukkakaali ja kapris (G, L) Taimenta, karamellisoitua kukkakaalia ja kapris-voikastiketta
Jälkiruoka: Pannacotta, cloudberry ja kaura (G, L) Vanilja pannacotta, lakkaa ja kaura pitsi
Jokaisesta myydystä We Care Menusta Clarion Helsinki lahjoittaa 1€ John Nurmisen säätiölle Itämeren suojeluun.
Huom! Ilmoitathan mahdolliset ruokarajoitteet alla olevalla ilmoittautumislomakkeella.
In English,
Local branch's Statutory Spring Meeting 2025
Tuesday, May 13th at 5:00 PM
Clarion Hotel Helsinki (Tyynenmerenkatu 2, 00220 Helsinki)
This year we have the opportunity of holding our statutory spring meeting at Clarion Helsinki. The meeting will begin at 5:00 PM, followed by a delicious dinner.
Our guest will be PAM President Annika Rönni-Sällinen!
Agenda of the meeting:
- Increasing the budget for the remainder of 2025
Registration for the spring meeting's dinner closes on April 28th, 2025.
Important! Please note that your registration for the dinner is binding. If you cancel after April 28th or don´t attend, you will be charged the actual cost incurred (55€).
Inquiries and cancellations only via email marava701@gmail.com
Menu: We Care
Starter:
Beetroot, liquorice, and Västerbotten cheese (G, L)
Roasted beetroot, Västerbotten cheese cream, pumpkin seed granola, and salt cress
Main course:
Trout, cauliflower, and capers (G, L)
Trout, caramelized cauliflower, and caper butter sauce
Dessert:
Pannacotta, cloudberry, and oat (G, L)
Vanilla pannacotta, cloudberry, and oat lace
For every We Care Menu sold, Clarion Helsinki will donate €1 to the John Nurminen Foundation for the protection of the Baltic Sea.
Please inform us of any dietary restrictions using the registration form below.